Preview Mode Links will not work in preview mode

Technologický podcast SHARE | Živé.sk | HernáZóna.sk

Apr 30, 2021

V siedmej časti SHARE_talks okrem dvoch hlavných tém riešime aj, ako najradšej konzumujeme knižný obsah a vraciame sa k tomu, ako počúvame podcasty.

V aktuálnej časti si vypočujete:


Apr 27, 2021

Asi niet majiteľa mobilného telefónu, ktorý by nemal skúsenosť s hovormi z neznámych čísel, po ktorých zdvihnutí mu operátor začne ponúkať rôzne produkty či služby. Marketingové hovory sú u nás dlhé roky trpenou realitou, no je možné, že predsa len svitá na lepšie časy.

Regulačný úrad...


Apr 23, 2021

V šiestej časti SHARE_talks rozoberáme práve predstavené nové produkty Applu, najmä iMac, riešime postoj redakcie Živé.sk k Apple produktom a dostali sme sa aj k stolným hrám.

V aktuálnej časti si vypočujete:


Apr 19, 2021

Jedným z nečakaných dôsledkov pandémie koronavírusu bol aj náhly vzostup predaja nositeľnej elektroniky. Na trhu je už dnes skutočne bohatá ponuka od náramkov cez inteligentné hodinky až po rôzne trakery s profesionálnym príslušenstvom.

Čo a za akú cenu dnes môžeme v jednotlivých kategóriách...


Apr 16, 2021

V piatej časti SHARE_talks sa opäť venujeme dvom novinkám z herného sveta, jednému seriálovému a dvom filmovým tipom. Popri tom sme sa dostali aj k open-source obdobe Age of Empires a preracovanému simulátoru letov do vesmíru Kerbal Space Program.

V aktuálnej časti si vypočujete:

  • Čím nás zaujala