Preview Mode Links will not work in preview mode

Technologický podcast SHARE | Živé.sk | HernáZóna.sk

Aug 27, 2021

V 24. časti podcastu SHARE_talks sa rozprávame o animovanom filme The Witcher: Nightmare of the Wolf, analyzujeme trailer priravovanej komiksovky Spider-Man: No Way Home, Maroš hodnotí premiéru filmu Reminiscence a Lukáš zhŕňa svoje dojmy z práve končiaceho herného veľtrhu Gamescom.

NAPÍŠTE NÁM: Ak nám...


Aug 25, 2021

Ak ste si donedávna chceli zahrať niektorú z najmodernejších počítačových či konzolových hier, museli ste vlastniť zariadenie, na ktorom sa dá spustiť. V opačnom prípade ste mali smolu. S príchodom platforiem na streamovanie hier sa to odrazu mení.

Akýkoľvek počítač, laptop, smartfón či dokonca...


Aug 20, 2021

V 23. časti podcastu SHARE_talks sa rozprávame o remastri trilógie GTA, predstavujeme veľké ambície vývojárov Pokémon GO a hovoríme o kurióznom bugu hernej platformy Steam.

NAPÍŠTE NÁM: Ak nám chcete niečo odkázať, doplniť nás alebo sme povedali niečo zle a chcete nás opraviť, môžete nám...


Aug 18, 2021

V nedeľu bolo prvé televízne žrebovanie takzvanej očkovacej lotérie, v rámci ktorej môžu ľudia zaočkovaní proti vírusu COVID-19, ktorí sa prihlásili do súťaže, vyhrať rôzne finančné výhry. Hneď prvé žrebovanie sa však nezaobišlo bez kontroverzií. Omeškanie televízneho obrazu pripravilo...


Aug 13, 2021

V 22 časti podcastu SHARE_talks hodnotíme premiéru filmu Free Guy, Maroš spomína nové zážitky z pokusov s hernými streamovacími službami a menujeme najlepšie herné tituly tohto roku.

NAPÍŠTE NÁM: Ak nám chcete niečo odkázať, doplniť nás alebo sme povedali niečo zle a chcete nás opraviť, môžete...