Preview Mode Links will not work in preview mode

Technologický podcast SHARE | Živé.sk | HernáZóna.sk

Jun 30, 2023

Aj keď veľa zaujímavých hier v júli nevychádza, nejaké sme predsa našli. Čo hovoríme na Mission: Impossible 3 a čo sme sa dozvedeli o hre Vivat Slovakia?

V 119. časti podcastu SHARE_talks sa spolu rozprávajú redaktor Živé.sk Maroš Žofčin a redaktor HernáZóna.sk Lukáš Zachar.

V novej časti...


Jun 28, 2023

Plánujete cestovať na dovolenku mimo Slovenska a počas nej chcete volať, či dátovať? Čo ak navštívite krajinu v rámci Európskej únie? Čo v prípade exotickejších krajín?

Tipy ako ušetriť vám v podcaste SHARE predstaví redaktor magazínu Živé.sk Filip Maxa. Pýtať sa ho bude Lukáš Zachar.

V...


Jun 26, 2023

Swappie nie je len o cene. Ekológia zaujíma čoraz viac aj Slovákov.

Húževnato na nás vyskakovala v reklamách na YouTube, jej názov sa nám prakticky vryl pod kožu. Fínsky startup Swappie zameraný na predaj repasovaných iPhonov poslucháčom SHARE iste netreba predstavovať.

V novom vydaní podcastu SHARE...


Jun 23, 2023

Dnes aj o tom, že jeden z nás si myslí, že Mission: Impossible je komédia. V 118. časti podcastu SHARE_talks sa spolu rozprávajú redaktor Živé.sk Maroš Žofčin a redaktor HernáZóna.sk Lukáš Zachar.

V novej časti podcastu SHARE_talks zaznejú aj tieto témy:

  • Ako súvisí stratená ponorka s hrami a čo...


Jun 20, 2023

Slovenský startup Ecocapsule už niekoľko rokov vyvíja prenosné a energeticky sebestačné bývanie.

V podcaste SHARE sa porozpráva redaktor magazínu Živé.sk Maroš Žofčin so spoluzakladateľom projektu Tomášom Žáčekom aj o tom, prečo sú Ecocapsule zaujímavé a prečo ľudia majú záujem o...