Preview Mode Links will not work in preview mode

Technologický podcast SHARE | Živé.sk | HernáZóna.sk

May 28, 2021

V jedenástej časti podcastu SHARE_talks sa vraciame k nášmu spoločného hernému streamu, Lukáš predstaví hernú novinku Knockout City, rozoberáme predplatné služby na hry ako EA Play a Xbox Game Pass a Maroš hodnotí nový film na Netflixe Zacka Snydera Army of Death.

V aktuálnej časti si...


May 26, 2021

Vesmírny turizmus je stále pre väčšinu ľudí skôr hypotetický segment priemyslu, ktorý zbežne registrujú, no málokto mu venuje skutočnú pozornosť. Za posledný mesiac sa pritom táto oblasť dostala opäť o krok bližšie k (relatívne) masovej dostupnosti.

Čo sa obvykle myslí pod pojmom vesmírny...


May 21, 2021

V desiatej časti SHARE_talks sa rozprávame o  našich detských zážitkoch zo školských počítačových tried, novom spracovaní hry Bulánci, hodnotíme sci-fi film Oxygen a rozoberáme tri časti druhej série Love, Death and Robots.

Pozor, opäť spojlery: Na konci podcastu Maroš s Lukášom analyzujú...


May 18, 2021

Na začiatku tohto roka sme v redakcii odhadovali, že rok 2021 bude rokom 5G na Slovensku a zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že tento odhad bol správny. Všetci štyria mobilní operátori už spustili komerčnú prevádzku 5G sietí a jeden z nich už oficiálne predstavil aj plán rozširovania na celý rok.

Za...


May 14, 2021

V deviatej časti SHARE_talks sa rozprávame o pokračujúcej zlej dostupnosti konzol PlayStation 5, úspešnom štarte najnovšej hry zo série Resident Evil, pokúsili sme sa vysvetliť, čo to je Roblox a rozoberáme niekoho vybraných dielov antológie Love, Death & Robots.

Pozor, spojlery: Na konci podcastu Maroš...