Preview Mode Links will not work in preview mode

Technologický podcast SHARE | Živé.sk | HernáZóna.sk

Jun 30, 2021

Niektorí slovenskí operátori na istý čas zablokovali populárnu sociálnu sieť Twitch. Urobili tak na základe rozhodnutia úradu, ktorý disponuje právomocou podávať na súd návrhy na blokovanie webov v prípade, že vyhodnotí poručenie platnej legislatívy v oblasti hazardných hier.

Ak sa chcete...


Jun 30, 2021

Ste programátor a chcete nájsť svoj dream job? Netreba cestovať do Sillicon Valley, rovnako dobré zázemie viete nájsť aj na Slovensku. A to pri práci na svetových projektoch, ktoré doslova zachraňujú životy.

Podrobnosti o jedinečných projektoch, ktoré sa pripravujú na Slovensku, aj o ponuke práce pre...


Jun 25, 2021

V pätnástom dieli podcastu Share_talks rozoberáme hry Lego Builders Journey a Chiwalery 2, ktoré boli nedávno recenzované na webe HernáZóna.sk. Ďalej analyzujeme druhú sériu seriálu Black Summer a pripravili sme prehľad zombie titulov, ktorými si môžete vyplniť toto leto.

V aktuálnej časti si...


Jun 23, 2021

Fotorealizmus je vo všeobecnosti považovaný za čosi ako posvätný grál grafického spracovania počítačových hier. Asi každý zbehlejší počítačový hráč sa pri nastavovaní detailov v hre, či pri kúpe novej grafickej karty aspoň raz zamyslel, koľko ešte asi potrvá, kým hry budú vyzerať rovnako,...


Jun 18, 2021

V štrnástom pokračovaní podcastu Share_talks sa rozprávame herných novinkách na veľtrhu E3, z ktorých vyberáme tie najzaujímavejšie. Po tom, ako ich rozoberieme, hodnotíme film Godzilla vs. Kong a novinku na Netflixe Awake.

V aktuálnej časti si vypočujete:

  • čo nás zaujalo na veľtrhu E3,
  • ako si Maroš...